Meny

Sälja bil i Malmö

Ska du sälja din begagnade bil i Malmö? Då kanske du behöver lite hjälp på traven. En bil kan antingen säljas privat eller direkt till en bilhandlare. Vi vet att en bilförsäljning ofta är en både lång och omständig process. Därför finns Cardrop här för dig. 

Vilken bil vill du sälja?
 • Kostnadsfritt & förbinder dig inte till något.

Så hjälper Cardrop dig med en smidig försäljning

I Malmö säljs flertalet begagnade bilar varje dag. Konkurrensen är stor och vissa bilmärken säljer mycket bättre än andra. Vårt mål är att du ska få ut det pris som din bil är värd vid en försäljning. Därför pressar vi bilhandlarnas bud mot varandra tills önskat pris uppnås. På så sätt kan vi erbjuda dig ett bud som du känner dig nöjd med – alltid högre än hos den enskilda bilhandlaren i Malmö. 

Låt Cardrop sälja din bil – utan krångel och alltid till ett bra pris

Om du aldrig har sålt en bil privat tidigare kan en bilförsäljning vara utmanande, framförallt i en så pass stor stad som Malmö. Med Cardrop säljer du din bil snabbt och smärtfritt. Dessutom kan vi garantera dig bästa möjliga pris med pengarna på ditt konto så fort du bestämt dig för ett bud. Med andra ord finns det inget bättre sätt att sälja din bil på i Malmö. 

Är du redo för att sälja din bil i Malmö? Allt du behöver gör är att kontakta oss så bokar vi in ett kort möte. Under mötet ställer vi alla viktiga frågor om bilen och dina förväntningar.

 

Innan försäljning genomför vi även en kostnadsfri värdering av din bil. När budgivningen är igång kommer vi inom ett par dagar presentera ett bud för dig. Det är inte förrän efter att budgivningen är avslutad och du har fått dina pengar, som vi tar över din bil.

Så genomför vi en värdering av din bil

 1. Hur du än väljer att sälja din bil i Malmö, bör du först ta reda på hur mycket den är värd. Vi på Cardrop värderar din bil i enlighet med vad marknaden är villiga att betala. 

   

  Vid en värdering utgår vi främst från bilens märke och årsmodell. Eftersom vissa bilar är mer populära på andrahandsmarknaden än andra, har dessa faktorer stor betydelse. Vi kommer dessutom inkludera bilens ålder, miltal och skick i värderingen. Slutligen kollar vi även på bilens fordonshistorik. Hit hör om den är importerad, hur många tidigare ägare den haft och om några av bilens delar bytts ut. 

   

  Låt Cardrop värdera din bil för en prissättning som stämmer överens med verkligheten. 

silvrig bil med ballong på

Låt Cardrop hjälp dig sälja din bil i Malmö

Sälja bil snabbt

Är det dags för att sälja din bil i Malmö? Låt tanke bli handling och kontakta oss på Cardrop redan idag. Vi säljer din bil utan krångel och till ett bra pris. Slipp annonser, långa telefonsamtal och oseriösa intressenter och fokusera istället på de roliga delarna med bilägande. 

 

Har du funderingar kring vår tjänst. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller mail. Vi svarar gärna på alla dina frågor. Se även vår FAQ med vanliga frågor och svar.  

Vill du veta mer om hur du säljer bilen via Cardrop?

Här hittar du vår FAQ.

Få bilen såld på endast ett par dagar!

Vilken bil vill du sälja?
 • Kostnadsfritt & förbinder dig inte till något.