Meny

Sälja bil i Stockholm

Ska du sälja din bil i Stockholm? Då vill du säkert att affären ska gå både snabbt och enkelt. Ta hjälp av Cardrop och njut av en bilförsäljning som är både smidig, välbetald och över på några dagar. Vi sköter hela försäljningen åt dig. 

Vilken bil vill du sälja?
  • Kostnadsfritt & förbinder dig inte till något.

Cardrop hjälper dig med en smidig försäljning

Stockholm är en tätt befolkad stad. Därför säljs också en mängd begagnade bilar här varje dag. Konkurrensen är stor och det kan vara svårt att hitta en bra och pålitlig köpare som är villig att betala det pris som du vill ha för din bil. Cardrop vet hur tråkigt det är med skambud och köpare som inte dyker upp. Vi ser till att du säljer din bil i Stockholm till ett bra pris. 

Med Cardrop säljer du din bil i Stockholm utan krångel

Det är mycket att hålla reda på när du ska sälja en bil privat, inte minst i Stockholm. Du ska publicera en annons och bestämma dig för ett pris. Bilen ska dessutom tvättas och fotograferas för att visas upp från sin bästa sida – den ska sticka ut från mängden i ett hav av bilar till försäljning i Stockholm. 

Alla som någon gång sålt en bil vet att det kan bli en utdragen historia. Ofta finns det även en oro om att bli lurad av en oseriös köpare. Med Cardrop slipper du allt krångel. Vi köper din bil och låter sedan nordiska bilhandlare buda på den. Det innebär att vi når ut till en stor skala potentiella köpare. 

Efter ett par dagar kommer vi sedan presentera ett bud för dig. Eftersom vi pressar bilhandlarnas bud mot varandra kan vi för det mesta leverera ett pris som är högre än hos den enskilda bilhandlaren i Stockholm.

Vi värderar din bil

Du som ska sälja din bil i Stockholm är säkert nyfiken på vad den är värd? Vi värderar din bil helt gratis. Olika bilmärken har bättre eller sämre andrahandsvärde. Bilens skick och hur många mil den har gått har också stor påverkan. Du som har tagit hand om din bil väl kommer också få ut en bättre summa vid försäljning. 

 

Med Cardrop slipper du en missledande värdering av din bils värde. Vi tar reda på vad marknaden på riktigt är villig att betala. Väljer du att sälja din bil genom oss kan vi försäkra dig om att vi kommer kunna erbjuda dig ett bud som stämmer överens med din bils värde.

Så tar du hand om din bil inför en framtida försäljning

  1. Förvara bilen rätt

Vissa bilmärken har lättare att rosta än andra. Därför är det viktigt att du förvarar din bil rätt vid parkering. Står bilen i ett garage kommer den rosta mindre än om den står utomhus under en längre tid. 

 

  1. Byt ut bromsklossar 

När bilen utsätts för många häftiga inbromsningar bli bromsklossarna slitna. Därför är det viktigt att du byter ut dessa regelbundet. För att klossarna inte ska slitas ut lika fort bör du minska antalet kraftiga inbromsningar. 

 

  1. Ta hand om bilens inredning

Vid en värdering av din bil kommer även dess inredning inkluderas i prissättningen. En inredning med fläckar, repor och slitage värderas lägre. Var försiktig med och rengör bilens inredning regelbundet.

silvrig bil med ballong på

Låt Cardrop hjälpa dig sälja din bil i Stockholm

Är det dags för att sälja din bil i Stockholm? Då tycker vi att du ska ta hjälp av oss på Cardrop. Vi köper din bil och säljer den vidare till ett bra pris. Alltid utan krångel. När du säljer din bil med oss slipper du lägga ut en annons eller på egen hand sälja den till en bilhandlare. Med andra ord kommer du spara både tid och pengar. 

 

Har du funderingar kring vår tjänst. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller mail. Vi svarar gärna på alla dina frågor. Se även vår FAQ med vanliga frågor och svar.  

Vill du veta mer om hur du säljer bilen via Cardrop?

Här hittar du vår FAQ.

Få bilen såld på endast ett par dagar!

Vilken bil vill du sälja?
  • Kostnadsfritt & förbinder dig inte till något.