Meny

Sälja bil i Göteborg

Vill du sälja din bil i Göteborg? Att sälja en bil är ofta en både utmanande och omständig process som kräver flertalet förberedelser. När du tar hjälp av Cardrop slipper du allt krångel. Vi hjälper dig sälja din bil begagnat i Göteborg.

Vilken bil vill du sälja?
 • Kostnadsfritt & förbinder dig inte till något.

Så hjälper Cardrop dig med en smidig försäljning

I Göteborg säljs en mängd bilar dagligen av privatpersoner. Antingen till bilhandlare eller från en privatperson till en annan. Konkurrensen är stor eftersom det ständigt finns flertalet eftertraktade bilar ute på marknaden. Samtidigt måste du som säljer din bil privat hitta en bra köpare som är pålitlig och som faktiskt dyker upp vid försäljningstillfället. Denne ska även vara villig att betala önskat pris. Vi ser till att du säljer din bil i Göteborg till ett pris som du är nöjd med. 

Vi värderar din bil utan kostand

Ska du sälja din bil i Göteborg vill du säkert veta vad den är värd? Vi på Cardrop värderar din bil helt gratis.

 

För att ta reda på vad marknaden är villig att betala tittar vi främst på bilens märke och årsmodell. Vissa bilar har större efterfrågan på marknaden än andra. Hur gammal bilen är och hur långt den har gått är också avgörande. Även bilens skicka är av stor betydelse. Om den har någon skada eller slitage, ska detta framgå i värderingen. Därför kan det vara bra att ta hand om din bil väl även innan du betämmer dig för att sälja den. 

 

 

Många bilförare utsätter sina bilar för extra slitage genom att gasa och bromsa ofta och häftigt. Kör du i en stad som Göteborg med mycket trafik, köer och andra hinder på vägen är det såklart svårt att undvika tvära inbromsningar och regelbundna tryck på gaspedalen. För dig som vill slippa onödigt slitage på bilen, bör detta undvikas då det är möjligt.

För att du ska få en tydligare förståelse av vad som påverkerar värderingen av din bil kommer här en lista med de viktigaste faktorerna:

Så hjälper Cardrop dig sälja din bil i Göteborg

 1. Alla som någon gång sålt en bil privat i Göteborg vet att det krävs mycket av dig som säljare för att det ska gå smidigt och för att du ska få ut det pris du önskar. Cardrop hjälper dig med en lyckad affär. 

 2.  
 3. Vi anser att en bilförsäljning ska vara enkel och att du ska få önskat pris för din bil. Därför köper vi din bil för att sedan låta nordiska bilhandlare buda på den. Det innebär att vi når ut till en stor skala potentiella köpare. 

 4.  
 5. Efter en till två dagar kommer vi sedan presentera ett bud för dig. Eftersom vi pressar bilhandlarnas bud mot varandra kan vi för det mesta leverera ett pris som är högre än hos den enskilda bilhandlaren i Göteborg.

 6.  
 7. Vad förväntas av dig som säljare?

 8.  
 9. Med dig som säljare hålls en kort intervju som brukar ta 10-15 minuter. Där ställer vi lite frågor om bilen och dina förväntningar inför försäljningen. 


 10. Det är inte förrän du är nöjd med det bud som kommit in som vi tar över din bil. Då är det bara för dig att samla ihop alla lösa föremål för att sedan lämna in den på en av våra besiktningsstationer. Kontrollera att pengarna kommit in på ditt konto och lämna därefter över bilens registreringsbevis till oss.

silvrig bil med ballong på

Sälj din bil i Göteborg med Cardrop

Sälja bil snabbt

Tänk smart, smidigt och ekonomiskt och sälj din bil med Cardrop. Vi köper din bil och säljer den vidare – samt anpassar vår tjänst till dina unika behov och preferenser för att hela processen ska kännas bra för dig.  

 

Har du funderingar kring vår tjänst. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller mail. Vi svarar gärna på alla dina frågor. Se även vår FAQ med vanliga frågor och svar.  

Vill du veta mer om hur du säljer bilen via Cardrop?

Här hittar du vår FAQ.

Få bilen såld på endast ett par dagar!

Vilken bil vill du sälja?
 • Kostnadsfritt & förbinder dig inte till något.