Meny

Vi köper din bil

Går du i säljtankar och vill göra en riktigt bra deal? Cardrop hittar bilhandlaren som köper din bil!

Låt Cardrop hitta högstbjudande bilhandlare som köper din bil och slipp krångel

  • Att sälja bilen är för många synonymt med frustration och ångest. Skambud och köpare som inte dyker upp kan lätt bli en fälla som slutar i att man i besvikelse säljer till fel pris. På Cardrop anser vi att en bilförsäljning skall vara smidig, välbetald och något som är över på ett par dagar. Därför sköter vi helt enkelt jobbet åt dig. Vi hittar en bilhandlare som köper din bil till ett riktigt bra pris. Du behöver inte åka någonstans förrän vi har hittat rätt pris åt dig.

Helt gratis!

Du kan känna dig helt trygg med oss.
Är du inte nöjd med budet?
Då tackar du helt enkelt bara nej!

 

Har du frågor eller funderingar hittar du svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ

bil med jirangel ovanför

Sälj bilen med Cardrop

såhär fungerar det!
grön skicka paket ikon
Fyll i formulär
Du fyller i formuläret med bilens uppgifter. Tjänsten är helt gratis.
grön brev ikon
Få ett bud

Vi förhandlar fram ett starkt bud som vi presenterar för dig.

grön bil ikon
Såld!

Nöjd med budet? 

Ja, då är bilen såld! 

Högstbjudande bilhandlare köper din bil

Genom Cardrops tjänst låter vi nordiska bilhandlare buda på din bil. Det innebär också att vi når ut till en stor skara potentiella köpare. Vi presenterar ett bud för dig inom 1-2 dagar och all kommunikation går genom oss. Budet är ett resultat av att vi pressar bilhandlarnas bud mot varandra. Det är anledningen till att vi normalt sett kan leverera ett bud som är 5-15% högre än hos den enskilda bilhandlaren.

Vilken bil vill du sälja?
  • Kostnadsfritt & förbinder dig inte till något.
Gilbert
Read More
Så här ska det va! Löjligt bra service och tjänst. Droppa bilen på parkeringen, höfta in nycklarna genom rutan, gå iväg. Pengar på Banken. Personalen hade ett personligt intresse och du blev hjälpt hela vägen i mål. Våga vägra Blocket, häpp! Rekommenderas å det starkaste.
Göran
Read More
Helt underbart smidigt! Knappa in uppgifter om bilen, få ett pris de köper in den för, lämna in på besiktningsstation och två dagar senare var affären klar. Kommer använda mig av detta med framtida bilar.
Carl
Read More
Hur smidigt som helst från att jag tog kontakt tills pengarna fanns där. Man slipper alla som vill komma och titta och inte dyker upp. Jag rekommenderar detta till 100 %
Kristofer
Read More
Enkelt, snabb hantering, riktigt bra bud, bra kontakt under vägen, tydliga instruktioner och till slut snabb utbetalning. Jag var skeptisk hela vägen eftersom det nästan verkade för bra för att vara sant, men det var faktiskt så bra. Kan verkligen rekommendera denna tjänst!
Previous
Next

Har du funderingar kring vår tjänst är du alltid välkommen att ringa oss på 08-27 67 21.

En trygg affär

Hos Cardrop kan du känna dig trygg under affärens alla steg. Tjänsten är nämligen utformad på så sätt att den är helt riskfri för dig som säljare. Hos oss får du inte en värdering utan ett riktigt bud och de pengar du ska få i handen vid slutförd affär. Efter att bilen är såld tar vi ansvar för eventuella reklamationer som uppstår kopplat till bilens skick. Som extra trygghet skickar du över registreringsbeviset först efter att du fått pengarna på kontot.

Hur kan tjänsten vara helt gratis?

Vår tjänst är helt gratis för dig som vill sälja din bil. Vi tar istället ut en avgift för köparen. Den summan vi presenterar för dig, är den du sedan får in på kontot.