Meny

Om oss

"Cardrop hjälper både säljare och köpare till en enklare, tryggare och bättre bilaffär."

Christian, VD

Vi på Cardrop

 • photo

  Kevin

 • photo

  Micke

 • photo

  Christian

 • photo

  Matteo

 • photo

  Henning

 • photo

  Aleks

Vision

Cardrop ska göra det enkelt att göra en bra bilaffär för alla som äger eller vill äga en bil.

Bakgrund

Cardrop grundades på basen av en gemensam vision mellan Christian Halldén med bakgrund inom bilhandel och Daniel Soussan, dåvarande VD Insplanet, Sveriges ledande jämförelsetjänst och förmedlare av bilförsäkring. Både Christian och Daniel hade identifierat hur jobbigt det var för en privatperson att på ett tryggt och enkelt sätt sälja sin bil och samtidigt få bra betalt för den. Tillsammans bestämde vi oss för att göra något åt saken och det var startskottet för Cardrop.

Vad vi gör

För att nå den visionen jobbar vi lite annorlunda. Vår affärsmodell bygger på automatiserade processer och låga fasta kostnader. Vi har inga dyra bilhallar med ett eget stort lager av bilar. Det gör våra omkostnader lägre än en traditionell bilhandlare vilket ger dig som säljare mer pengar i handen.

Vi var först i Sverige med att lansera en rikstäckande nätbutik för att sälja och köpa bil. För att garantera att affären sköts på ett tryggt och seriöst sätt tar vi ansvar för resan mellan säljare och köpare. Alla bilar mellanlandar hos oss där vi genomför garantitester och gör i ordning annonser.

Du som säljer bil vet att du får den bästa tänkbara hjälpen. Varje del i Cardrop är utformad för att ge dig en så bra affär som möjligt. Du slipper allt ansvar och krångel. Vi skapar professionella annonser och marknadsför bilen i hela Sverige för att hitta rätt köpare.

Du som köper bil kan vara trygg att bilen har garantier och är kontrollerad av proffs. Vi tar fullt ansvar för försäljningen. Dessutom har vi tagit fram ett flertal praktiska extratjänster såsom bilfinansiering, extra garantier och hemleverans för att göra ditt liv enklare. Du slipper åka land och rike runt för att hämta bilen, vi levererar den till dig med öppet köp.Du kan provköra bilen i lugn och ro. Om den inte passade dig i smaken så hämtar vi upp bilen och betalar tillbaka dina pengar.

Här finns vi

Kom och träffa oss för ett personligt möte!

Liljeholmstorget Galleria - Plan 1
Nybohovsbacken 30, 117 63 Stockholm
Tis-Lör 10:00 - 17:00
Butiken i Liljeholmen är öppen för bokade möten!
Se gallerians öppettider för lokala avvikelser kring högtider

Har du en fråga?

Vi återkommer med svar snarast möjligt!

 • Obligatorisk
 • Obligatorisk
 • Obligatorisk
 • Genom att skicka in mina uppgifter här har jag tagit del av och godkänner Cardrops integritetspolicy.