fbpx
Meny

Sälja bil

Cardrop har utformat en tjänst som är helt riskfri för dig som vill sälja din bil. Vi sköter allt jobb medan du fortsätter din vardag och inväntar vårt bud. Vårt breda nätverk av bilhandlare i Norden budar på din bil och vi presenterar det högsta budet för dig.

Är du nöjd med budet – då tackar du ja, och bilen är såld!
Vilken bil vill du sälja?
  • Har läst och godkänt Cardrops integritetspolicy.

Varför är vi ett tryggt val?

Våra bilhandlare köper bilarna osedda. Det litar helt enkelt på att vi har gjort en korrekt bedömning. Om du tackat ja till ett bud, så står budet fast. Det enda som kan bryta budet är om bilen visar sig vara i helt annat skick än avtalat. Detta är väldigt ovanligt. Du skickar inte heller registreringsbeviset förrän du ser pengarna på ditt konto.

Få bilen såld snabbt!

Efter att du har kontaktat oss så kan din bil vara såld på endast ett par dagar. När vi har fått in information om bilen kan vi oftast presentera ett bud inom 1-2 dagar. Du lämnar sedan in den på en av våra många samarbetande besiktningsstationer som gör en opartisk avstämning av bilen. Därefter skickas pengarna till ditt konto.

Silvrig bil med ikoner under

Varför ska du sälja bilen via oss och inte privat?

Det finns många skäl till att sälja bilen via Cardrop istället för privat via en marknadsplats. Att sälja sin bil på Blocket blir för många tyvärr en mardrömsupplevelse. Att själv ansvara för försäljningen innebär väldigt mycket mer jobb än vad man först kan ana. Att sälja bilen via en marknadsplats är tyvärr ofta synonymt med frustration, slit och irritation. På Cardrop slipper du alla dessa känslor. En snabb och smidigt affär, i kombination med bästa möjliga bud är vår högsta prioritet.

Bil ikon med ballong på taket

Får jag bättre betalt hos er?

På Cardrop har vi ett stort nätverk av bilhandlare som vi låter buda på din bil. Det innebär att istället för att endast få din lokala bilhandlares bud, får vi in ett stort antal bud som vi kan jämföra. Vi pressar sedan dessa bud emot varandra för att maximera dem. Detta innebär att vi oftast kan erbjuda dig ett bilpris som är 5-15% högre än hos din lokala bilhandlare. 

Få bilen såld på endast ett par dagar!

Vilken bil vill du sälja?
  • Har läst och godkänt Cardrops integritetspolicy.

Vill du veta mer om hur vi arbetar?
Läs vanligaste frågor med svar!

Här hittar du vår FAQ.


Vad våra kunder säger om oss!