Meny

Sälj företagets bilar för rätt priser och utan krångel!

Få marknadens bästa priser och sälj bilarna på mindre än 1 vecka. Helt utan arbete!

  • Snabbt - såld inom 1 vecka
  • Enkelt - vi sköter allt jobb
  • Rätt pris - bättre än hos handlaren
Kom igång nu - vi ringer upp och berättar lite mer!
  • Genom att skicka in mina uppgifter här har jag tagit del av och godkänner Cardrops integritetspolicy.

Våra kunder älskar tjänsten och vi älskar våra kunder!

Ett två tre, såld! Såhär får du en smidigare bilaffär

1. Bilannonsering (gratis såklart!)

Först och främst, vår tjänst är helt gratis och du förbinder dig inte till någonting förrän du har tackat ja till ett bud och fått pengarna på kontot!

Vi klarar att hålla tjänsten gratis för dig eftersom köparen ger oss en symbolisk hittelön vid affär och eftersom stjärnan i teamet (Cardrop-roboten) drar det tyngsta lasset nu för tiden.

Efter en kort telefonintervju på 10-15 minuter så presenterar vi din bil för vårt köpnätverk i hela Norden. Vi jobbar för dig - så att du ska göra en så bra affär som möjligt.

Vi har lagt de senaste 5 åren på att samla ihop ett gediget nätverk med bra betalande kunder (privatpersoner, bilhandlare, exportörer, grossister, en och annan svärdsslukare).

2. Hitta er köpare (gratis såklart!)

Vi spelar schack mot köparna och hittar rätt affär för just dig. Det brukar ta upp till 1 vecka.

Din rådgivare sköter all förhandling så att du slipper vara inblandad. Under tiden kan du använda bilen precis som vanligt och kan fokusera på ditt eget liv.

Oftast kan vi trolla fram mer än 10% bättre betalt mot vad du fick hos din lokala bilhandlare (vi vågar nästan garantera det).

Viktigast av allt: du slipper all #%@& ångest med att sälja bilen på Blocket och du kan vara stolt över att ha sålt den på ett modernt sätt.

3. Sy ihop affären (gratis såklart!)

När du är nöjd med priset så tackar du ja till att göra affär.

Vi hämtar upp bilen och kör den till en av våra 30+ specialutbildade besiktningsstationer hos Opus och Besikta.

Nu är du klar! Puh...

När vi får OK från besiktningen så skickar vi över dina pengar. Först när du bekräftar att pengarna har landat på ditt konto så skickar du registreringsbeviset och vi gör klart affären. Först då får köparen sin nya bil hemskickad!

Vi tar fullt ansvar mot köparen om något skulle hända med bilen efter köpet. Ganska smidigt eller hur?

Kort om Cardrop och nästa steg

Bakom tjänsten står ett team som har sålt tusentals bilar och som har över 5 års erfarenhet att utveckla moderna biltjänster. Vi var tidigare en del av Insplanet och Zmarta Group.

Fyll i formuläret ovanför så ringer en av våra rådgivare inom kort.

Vi sköter resten. Luta dig tillbaka och vänta medan vi letar upp rätt köpare.

För att sammanfatta din del:
 - Skicka förfrågan
 - Telefonintervju
 - "Ja tack!"
 - Leveranskontroll
 - Räkna pengarna
 - Skicka regbeviset
 - Klar!

Varför ska jag välja Cardrop?

Rätt pris

Genom att presentera bilen för ett stort nätverk av köpare och att spela ut dem mot varandra kan vi ge er ett bra pris för bilen. Oftast mer än 10% bättre jämfört mot den lokala bilhandlaren.

Snabbt

Vi hittar en köpare inom 1 vecka. Inga krångliga förberedelser. Har du bråttom så kan vi ibland trolla fram pengar på ditt konto inom 48 timmar från start! (Och ändå bra betalt såklart.)

Enkelt

Vi tar ansvar för hela resan. Du kan köra bilen som vanligt tills vi hittar din köpare. Du slipper (nästan) att lyfta ett finger. Fokusera på ditt eget liv!

Jag vill sälja bilen!
Eller ring oss 08-27 67 21

Vi finns tack vare dig och vi finns för din skull

Ända sedan starten har vårt mål varit tydligt: vi vill ge dig en bättre upplevelse när det är dags att sälja bilen. Vi har alltid haft dig som kund i centrum och det är genom dina upplevelser som vi formar tjänsten.

 

Tack vare det kärnvärdet har vi utnämnts till rekommenderat företag fem år i rad på reco.se.

 

Vi ser fram emot att få chansen att hjälpa dig med nästa bilaffär!

Vad kan jag förvänta mig från er?

Din tid är dyrbar. Här kommer en lång men viktig text för dig som vill förstå tjänsten bättre. Investera gärna en minut, det är läsvärt!

 

Självklart kan du lyckas få bättre betalt om du säljer bilen privat på Blocket. (Om du har talang för det.) Vi sålde tusentals bilar på det sättet i många år. Med den erfarenheten i bagaget tycker vi samtidigt att det ibland är en upplevelse som man ”inte önskar sin värsta fiende”. Speciellt om man inte är proffs på det. Ibland går det jättesmidigt, ibland inte. Vissa vet precis vad vi menar och andra har sluppit upptäcka det.

 

Den här tjänsten är till för dig som tycker att tid och livskvalitet är viktigare än att kriga i veckor och ibland månader för att kanske tjäna några extra tusenlappar. För dig som är less på strul och ångest eller som inte vill utforska den vägen.

 

Poängen är du ska få en så bekväm resa som möjligt. Du slipper all frustration som vanligtvis förknippas med bilaffärer. Samtidigt får du rättvist betalt (ofta bättre än på andra etablerade sätt) och behöver inte fundera på om du har gjort en bra affär. Du behöver inte heller lämna in bilen i någon anläggning och vänta på att den ska säljas.

 

Du investerar 10-15 minuter i ett trevligt telefonsamtal. Sedan vågar vi nästan garantera att vi hittar en köpare inom 1 vecka, som bjuder mer än 10 procent bättre jämfört mot vad en lokal bilhandlare gör. Ändå säljer vi många bilar till just lokala bilhandlare och stöttar deras verksamhet. Vårt jobb är att rätt köpare ska få rätt bil och till rätt pris. Vi hittar den mest intresserade köparen för din skull. Vi letar i hela Norden, inte bara över gatan. Sen förhandlar vi med köparen tills det inte finns några fler tusenlappar kvar att ge dig.

 

Vad tjänar vi på att hjälpa dig (förutom glädjen att vara till nytta)? Vi tar en hittelön från köparen som varierar beroende på bilens pris och om köparen är återförsäljare eller konsument. Vanligtvis betalar de mellan 2 och 4 procent av bilens värde efter slutförd affär. I gengäld får köparen en efterlängtad bil hemlevererad med bilgaranti. Inga dyra bilhallar, verkstäder eller tvättstationer. Tack vare digitalisering och smarta arbetssätt kan vi med nöd och näppe hålla den marginalen. Allt för att du ska få så bra betalt som möjligt.

 

Pengarna i handen till dig brukar hamna någonstans mellan vad en lokal bilhandlare ger vid inbyte och vad du kunde få om du (som proffs) sålde bilen privat på Blocket. Vi själva tycker att det är rättvist betalt för ett riktigt härligt sätt att sälja sin bil på. Våra tidigare kunder håller med oss! Vilket kan intygas av fem år som rekommenderat företag på reco.se.

 

Om det här låter som något för dig så ser vi verkligen fram emot att få prata med dig! Med vänliga hälsningar från teamet på Cardrop